Иван Димитров: Коалицията върви изключително добре

Иван Димитров, снимка: Bulgaria On Air
Иван Димитров, снимка: Bulgaria On Air

Разбира се, че ще устоим. Още в началото знаехме с какво се захващахме и какво ще бъде изправено пред нас. Даже считам, че коалицията върви изключително добре – по-добре, отколкото очаквахме в самото началото", заяви депутатът от "Демократична България" Иван Димитров в "Денят ON AIR".

По думите му опозицията и медиите са виновни за разпространението на легендата, че "коалицията ще се разпадне".

"Електоратът на БСП е проруски, нормално е Нинова да се съобразява. Да, Нинова заяви, че ще си подаде оставката, ако се гласува военна помощ за Украйна. От БСП са заявявали многократно, че няма да напуснат коалицията и към настоящия момент няма нещо, което ще ги накара да напуснат коалицията. Същото е положението при "Има такъв народ" (ИТН)", увери Димитров пред Bulgaria ON AIR.

"Когато седнат двама човека на една маса, понякога единият говори на "Вие", другият псува – това е начин, по който ИТН са решили, че трябва да реализират своите политики и всъщност това, заради което, според тях, са изпратени в парламента. Но в крайна сметка в коалицията има разговори, дебати и диалог", подчерта депутатът от ДБ. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини