100 състезатели натискат газта на мотокрос "GRAND PRIX"-Гоце Делчев

Снимка: Панчо Рейсинг тим
Снимка: Панчо Рейсинг тим

Четвъртото издание на традиционния мотокрос "GRAND PRIX - Гоце Делчев" 2016 ще се проведе през двата почивни дни - 24-и и 25-и септември, съобщиха организаторите на голямото събитие за любителите на екстремните спортове.

Вълнуващата спортна изява е организирана от мотоклуб „Панчо Рейсинг тим” и Община Гоце Делчев. Тази година на мотополигона „Горилата" в града се очаква да се състезават повече от 100 български и чуждестранни участници.

Според предварителната програма съботният ден е определен за тренировки на участниците. Те са изключително важни, особено за онези състезатели, които за първи път опитват пистата в Гоце Делчев и ще трябва да свикнат с нея.

По програма състезанието официално ще бъде открито, в неделя, 25-ти септември, в 10.00 часа и ще се проведе в два манша. Награждаването на победителите ще бъде в 15.00 часа.

За тези четири години, мотокросът в Гоце Делчев придоби изключителна популярност и се очаква състезанието да се радва на много голям интерес от страна на публиката. Организаторите не крият очакванията си, че и тази година представителите на гоцеделчевския мото клуб „Панчо Рейсинг тим“, ще се представят на високо ниво и ще спечелят призови места за радост на емоционалната публика.

Събитието е факт благодарение на сериозната подкрепа от страна на община Гоце Делчев, както и на представители на местния бизнес, които подпомагат финансово реализацията на състезанието.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини