Нова инициатива на Американския университет - гимназисти стават част от живота на кампуса

Снимка: АУБ, архив
Снимка: АУБ, архив

Между първи и трети април Американският университет в България (АУБ) ще посрещне тридесет мотивирани гимназисти от цялата страната, които искат да научат повече за живота в университета.

В рамките на три дни избраните деветокласници и десетокласници ще имат възможността да станат част от живота на кампуса и лично да усетят какво е да бъдеш студент в АУБ. Те ще имат уникалния шанс да учат заедно със студентите, да присъстват на техните лекции, да се включат в различни студентски дейности, да видят какво е истинско студентско парти или казано накратко – да преживеят пълноценно „Пътешествието на Грифона“. Грифонът е митологично същество, което притежава елементи както на лъв, така и на орел и е официалният талисман на АУБ.

Желаещите да се включат в инициативата гимназисти трябва да се регистрират до 17 март на този линк. Представители на университета ще се свържат с всички регистрирали се, за да уговорят час за интервю. За да участват в „Пътешествието на Грифона“, гимназистите трябва да предоставят разрешение от родителите си.

Университетът поема настаняването и храната на участниците и ще предложи помощ за организация на настаняването на родителите, които биха искали да се присъединят към учениците.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини