Студен вятър понижава температурите днес

Студен вятър понижава температурите днес

Днес с умерен и силен северозападен, в Източна България северен вятър, ще продължи да нахлува студен въздух. Валежите от запад-северозапад ще спират, а облачността ще се разкъсва и намалява. Облачно ще се задържи времето през по-голямата част от деня в Източна България, но след обяд и там валежите ще спрат, най-късно в крайните югоизточни райони. Максималните температури ще бъдат между 3° и 8°, в София около 4°.

В планините ще е ветровито със силен, по високите части до бурен северен вятър. Ще е предимно облачно с валежи от сняг, които след обяд ще отслабват и ще спират. Има условия за виелици и навявания. Максималната температура на 1200 метра ще е около минус 3°, на 2000 метра - около минус 10°.

Над Черноморието ще е облачно с валежи от дъжд. След обяд валежите ще спират, най-късно в южните райони. Ще е ветровито със силен северен вятър. Максималните температури ще са 5°-7°, близки до температурата на морската вода.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини