Край на ваканцията, учениците отново залягат над учебниците

Снимки: Община Симитли, архив
Снимки: Община Симитли, архив

От днес всички ученици от първи до четвърти клас се връщат в клас. Това важи и за по-големите в четири области - Разград, Силистра, Търговище и Шумен ще започнат присъствено втория срок.

Достъпът до класните стаи ще е след тестване или представяне на „зелен сертификат”. В останалите области големите ученици са на ротационен принцип.

По преценка на директорите на училищата присъствено ще са 50% от паралелките, а останалите ще се обучават дистанционно в електронна среда. Дали частичното онлайн обучение в повечето области в страната ще продължи и след 13 февруари ще се решава от регионалните здравни инспекции. Основните показатели ще са броят новозаразени и заетостта на интензивните легла.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини