Деца и юноши за девета година ще се борят за футболната купа на Сандански

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

За девета поредна година в община Сандански ще се проведе футболният турнир „Сандански къп 2022”. В надпреварата ще участват от 6-годишни деца до 18-годишни юноши. Всички те ще разкрият таланта си на терените в курортния град.

Община Сандански отново ще е домакин на първия зимен футболен турнир в България. Международното спортно събитие непрекъснато повишава интереса на зрителите и на участниците. Организатори са ФК „София спорт“, с подкрепата на община Сандански и Българския футболен съюз.

Турнирът, който ще се проведе от 16-и до 20-и февруари гарантира на жителите и гостите на града незабравими спортни изживявания. „Сандански къп 2022” е една от най-значимите спортни прояви в община Сандански.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини