Малките футболни таланти на „Малеш”-Микрево отказаха „Септември” в Симитли с 3:0

Снимки: Община Струмяни
Снимки: Община Струмяни

Децата на ФК „Малеш“-Микрево, набор 2007-2008 г., затвърдиха отличната си форма с нова победа. Този път талантливите футболисти от община Струмяни не дадоха никакъв шанс на съперниците си от тима на „Септември“-Симитли. Мачът се игра на базата на „Септември”.

Момчетата от Микрево победиха категорично с резултат 3:0. Головете за победителите реализираха Костадин Георгиев, Самуил Мечев и Марио Янков. Децата се представиха много добре и неслучайно тази година са лидери в класирането от общо 16 отбора. Тази седмица престои последният мач за сезона срещу отбора на ФК „Банско”.

По-големите деца, юноши младша възраст, в зона „София” трябваше да изиграят последният мач за сезона срещу отбора на ФК „Пирин 2001“ в Благоевград, но двубоят беше отложен поради много заболели деца от благоевградския тим.

„Пожелавам на всички деца от школата на „Малеш“ да бъдат здрави и занапред да имаме още поводи за радост”, коментира треньорът Методий Тушев.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини