Любен Милев: Изправени сме пред важен избор! Подкрепете тази неделя най-отговорната партия БСП и най-достойния кандидат за президент Румен Радев!

Любен Милев: Изправени сме пред важен избор! Подкрепете тази неделя най-отговорната партия БСП и най-достойния кандидат за президент Румен Радев!

Общинският лидер на БСП в Благоевград – Любен Милев, отправи обръщение към всички благоевградчани в навечерието на изборите за Народно събрание и за президент на Република България. Той призовава да се гласува доверие на най-отговорната и най-последователната партия – БСП, както и на най-достойната кандидатпрезидентска двойка Румен Радев – Илияна Йотова. Ето обръщението на лидера на социалистите без редакторска намеса:

Уважаеми жители на община Благоевград!

Отново сме изправени пред важен избор! Избор, който ще определи дневния ред на обществото ни през следващите 4 години. Всеки от нас трябва да направи своя избор кой да го представлява в следващото Народно сърание, както и кой ще оглави президентската институция. Призивът ми към всички вас, жителите на община Благоевград, е да излезете и да гласувате на 14-и ноември. Покажете, че не ви е безразлично какво се случва със страната ни, какво ще е бъдещето ни - на нас и нашите деца! Само така ще сменим модела ГЕРБ и ще тласнем България към по-добри дни, към справедливост за всички, към просперитет!

Гласувайте свободно и разумно, гласувайте със сърцето и съвестта си! Колкото повече хора отидат да урните, толкова по-малко ще е значението на купения вот. Вярвам в мъдростта и разума на всички вас! Нека всеки заяви своята гражданска позиция и да упражни своето конституционно право да гласува! Доверете се на БСП, партията, за която на първо място са хората и решаването на техните проблеми. Партията, която е последователна в своята политика! Партията, която не се изкуши в нито един миг в последните години да участва във властта. Не на последно място – БСП е единствената партия, която има управленска програма за извеждането на България от кризата и гарантирането на гражданските права на хората!

Доверете се на БСП, за да има управление, което няма да дели населените места на малки и големи, на значими и незначими, на наши и ваши. Защото за БСП са важни всяко едно населено място, всеки един човек! Скъпи съграждани, България и нейното добруване е над всичко! Покажете, че ви е грижа за родината! Затова гласувайте за най-достойната и най-близката до хората кандидатпрезидентска двойка Румен Радев и Илияна Йотова и за «БСП за България» - най-социалната, най-отговорната и най-предвидимата в своите действия коалиция!

ЛЮБЕН МИЛЕВ

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП-БЛАГОЕВГРАД

 

*Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Боко
    Смешник си
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини