Чистят комини на къщи и офиси в община Сатовча преди зимата

Снимката е илюстративна, фото: Община Разлог
Снимката е илюстративна, фото: Община Разлог

Заради настъпващия есенно-зимен сезон и с превантивна цел е необходимо да се предприемат спешни мерки по пожарната безопасност. Тази препоръка отправиха от ръководството на община Сатовча.

Тя важи за всички учреждения и за частните жилищни сгради, отопляващи се предимно с дърва за огрев. Всеки собственик или ползвател на сграда е необходимо преди започването на отоплителния сезон да извърши проверка за добрата проходимост на коминните тела.

При необходимост трябва да се извърши почистване и ремонт на комините, за да се избегнат неприятни инциденти. Нужно е да бъдат проверени всички електрически и газови уреди, с които се предвижда отоплението през есенно-зимния период, както и да се припомни как се работи безопасно с тях.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини