Жена прегази двама пешеходци - дължали й пари

Жена прегази двама пешеходци - дължали й пари

Жена се опита да прегази умишлено двама пешеходци, тъй като й дължат пари. Инцидентът е станал в село Дълбоки и вече се разследва от Окръжната прокуратура в Стара Загора.

Жената се качила зад волана, заканвайки се: „Ей сега ще ви кажа коя съм аз!“, дала заден и ударила мъжете, разказва Димитър Илиев, свидетел на случката пред бТВ.

Според разследващите по-рано през деня пострадалите и 44-годишната шофьорка са се спречкали след употреба на алкохол заради неуредени вересии в магазин, който тя държи под наем в селото.

Един от прегазените е 49-годишен мъж, който е починал след инцидента в болницата. Той е бил със счупен таз, ребра и перфориран бял дроб. Другият пострадал е на 35 години и вече е изписан за домашно лечение.

След инцидента хората, които са били с пострадалите на тротоара, са се саморазправили с шофьорката и са изпочупили автомобила ѝ. 

Тя е е откарана в болницата, където е под наблюдение. Взети са ѝ кръвни проби, за да се види дали употребила алкохол.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини