Облаци и дъжд съпровождат слънцето днес

Облаци и дъжд съпровождат слънцето днес

Днес ще има променлива облачност, по-значителна преди обяд над североизточните райони, а вечерта над Западна България и на отделни места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат от 16° в североизточните райони до 26° в крайните югозападни.

Над планините ще има променлива облачност и на отделни места ще превали слаб дъжд. Ще духа умерен и силен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 15°, на 2000 метра – около 7°.

Над Черноморието ще има значителна облачност и в сутрешните часове на отделни места все още са възможни превалявания. По-късно през деня облачността ще намалее. Ще духа умерен северозападен вятър, който през деня ще отслабне и ще се ориентира от север-североизток. Максимални температури на въздуха: 16-20°. Температурата на морската вода е 22-23°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини