Продължават проверките за спазване на мерките в цялата страна

Продължават проверките за спазване на мерките в цялата страна

449 обекта с обществено предназначение са проверени на територията на столицата през изминалата седмица за спазването на противоепидемичните мерки. Инспектирани са още 398 търговски обекта, 309 заведения за обществено хранене. Издадени са 304 предписания.

84 проверки са извършили здравните инспектори в Софийска област.

РЗИ-Монтана е извършила 125 проверки. Обект на проверките са били 10 заведения за обществено хранене, 60 търговски обекта, 4 обекта с обществено предназначение, 31 лечебни заведения и 20 други обекта. Издадени са 313 предписания.

Здравните инспектори в Благоевград са извършили общо 33 проверки, като са връчени 34 предписания за спазване на противоепидемичните мерки и са издадени 12 акта за установяване на административни нарушения.

РЗИ-Пловдив са извършили 322 проверки, сред които 72 заведения за обществено хранене, както и 71 търговски обекта.

Здравните инспектори в Русе са извършили 127 проверки и са издадени 76 предписания. Проверени са 30 обекта с обществено предназначение.

Инспекторите във Варна са извършили 41 проверки и са издадени 315 предписания. 56 проверки отчита РЗИ-Стара Загора за седмица. Издадено е 1 предписание.

В Ямбол са извършени 71 проверки. Издадени са 154 предписания. РЗИ-Перник са извършили 54 проверки, като са издадени 29 предписания.

60 проверки са извършили здравните инспектори в Смолян, а в Бургас – 39. 94 проверки са извършили инспекторите от РЗИ-Добрич миналата седмица. Издадени са 14 предписания.

Инспекторите от РЗИ-Кюстендил са извършили 103 проверки, от РЗИ-Сливен - 39 проверки, от РЗИ-Пазарджик – 75, от РЗИ-Габрово – 63, а от РЗИ-Плевен – 49.

122 проверки са извършени от РЗИ-Търговище. Инспектирани са 58 търговски обекта, 21 заведения за обществено хранене, 33 обекта с обществено предназначение. Издадени са 20 предписания.

РЗИ-Враца са извършили 138 проверки, сред които 74 обекта с обществено предназначение. Издадени са 28 предписания.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини