Осъдиха жена, продавала наркотици в гробищния парк на Петрич

Осъдиха жена, продавала наркотици в гробищния парк на Петрич

Окръжен съд-Благоевград одобри постигнато споразумение между Окръжна прокуратура и 24-годишна жена от Петрич.

Р. П. Я. се признава за виновна, че на 03.02.2021 г. в района на гробищния парк и в дома си в града, при условията на продължавано престъпление и без надлежно разрешително, е разпространила високорисково наркотично вещество. Тя продала 0,58 гр. грама амфетамин и кофеин на стойност 17,40 лв. Освен това обвиняемата е държала с цел разпространение  високорисково наркотично вещество – амфетамин и кофеин, с общо нето тегло 14,93 гр., на обща стойност 447,90 лв.

С подписването на споразумението обвиняемата се съгласява да й бъде наложено наказание “лишаване от свобода” за срок от от 1 /една/ година и 11 /единадесет/ месеца.

На основание чл.66 ал.1 от НК изтърпяването на наложеното наказание „лишаване от свобода“ се отлага за срок от 4 /четири/ години, считано от дата на влизане в сила на определението на Окръжен съд-Благоевград.

Направените съдебни разноски следва да бъдат заплатени от обвиняемата. Одобреното споразумение има последиците на влязла в сила присъда.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини