Тежка катастрофа край Черна Места: Мъж и жена загинаха, а други двама са ранени

Тежка катастрофа край Черна Места: Мъж и жена загинаха, а други двама са ранени

Мъж и жена загинаха, а други двама са тежко ранени при зверска катастрофа, станала днес между якорудските села Черна места и Аврамови колиби. Инцидентът е станал днес около 14:13 часа.

По първоначална информация са се сблъскали лек автомобил «Тойота» и товарен автомобил. Мъж и жена, пътуващи в колата, са загинали на място, а други мъж и жена, също пътуващи в лекия автомобил, са ранени. Те са транспортирани за оказване на медицинска помощ в МБАЛ-Разлог.

Движението в района се осъществява в едната  пътна лента. Автомобилите се пропускат периодично от полицейските служители на място.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини