Апаш в затвора за кокошкарска кражба

Апаш в затвора за кокошкарска кражба

Крадец влиза в затвора за дребна кражба. За него обаче престъплението е рецидив. Той и негови авери задигнали 3 пластмасови бидона и 12 килограма бяла захар, чиято обща стойност е 57 лева. Обвиняемият А.Ш. се призна за виновен и сключи споразумение с прокуратурата в Петрич, което бе одобрено от съда. Той атакувал чужд имот през нощта на 30 септември срещу 1 октомври 2015 г. в петричкото село Капатово с още двама свои авери. Те счупили здраво направена преграда, а после и дървен капак на врата.  Апашите отмъкнали намерените вътре три пластмасови бидона и 12 килограма захар. После се качили на лек автомобил „Опел Тигра” и офейкали. Магистратите решиха, че деянието на крадеца е извършено повторно и представлява немаловажен случай, след като е бил осъден с влязла в сила присъда за друго такова деяние. Затова му наложиха наказание „Лишаване от свобода“ за срок от 5 
месеца. Осъденият трябва да изтърпи санкцията при първоначален строг режим в затвор или в затворническо общежитие от закрит тип. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини