Войводи изпратиха помощи на пострадалите в Скопие

Войводи изпратиха помощи на пострадалите в Скопие

Първата пратка с помощи за бедстващите граждани в столицата на Македония – Скопие, вече е изпратена, съобщиха от ВМРО-БНД в Благоевград. Хора от Сдружението за македонско-българско приятелство от град Делчево транспортираха пакетите първо до клуба на организацията в град Щип, а след това – до Скопие. „Това стана възможно благодарение на съпричастността на гражданите от Благоевград, които дариха храни, дрехи, завивки, вода и пари за тази хуманна кауза. Хуманитарната акция продължава. Помощите се събират в Благоевград, в клуба на ВМРО на ул. "Васил Мечкуевски" № 2. Телефонът за връзка е 0885 414 962”, каза Цоня Кръстева, която е ръководител на благотворителната акция.

Благоевградската организация на ВМРО-БНД е съпричастна към трагедията след наводненията в македонската столица Скопие. Патриотите откриха в понеделник сутринта пункт в своя  партиен офис, в който всеки може да направи дарение за бедстващите македонски граждани. В пункта има дежурен от 10,00 до 19,00 часа, който приема даренията. От ВМРО призовават всички благоевградчани с добри сърца да помогнат с бутилирана вода, консерви, одеяла и други продукти и вещи от първа необходимост. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини