Немци с колоездачна обиколка срещу наркотиците посетиха Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Спирка в Гоце Делчев направиха десетки германци, които участват в колоездачна обиколка в Пиринския край. Посещението на немските любители на колоездачния спорт е част от седмичната програма на Български колоездачен тур, който се провежда на няколко етапа за осми пореден път и тази година в него е включен и града под Пирин.

Групата любители на колоезденето, по-голямата част от които в завидна белокоса възраст и добра спортна форма, бяха посрещнати в сградата на общината от заместник-кмета Богдан Боцев. Велосипедните седмици подкрепят инициативата „Деца - „Не на наркотиците“, проект за деца и младежи на Община Сандански.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини