Горски спипаха джип на бракониер с крадена дървесина край Разлог

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

При изненадваща акция през нощта на 8 септември бе заловен системене нарушител в горите. Горски стражари от Държавно горско стопанство-Разлог са задържали в охранителен участък „Катарино“ лице, което  транспортира с джип „Мицубиши“ широколистна букова дървесина без контролна горска марка и без издаден превозен билет.

На извършителя, който е с инициали Г.К., са съставени 2 акта, а автомобилът и дървесината в него са задържани като средство за извършване на незаконната дейност. 

Г.К. е в дългия списък от системни нарушители по Закона за горите в района на Разлог. За периода от 2012 г. до момента той има множество съставени актове за нерегламентирани дейности в горите.

С наближаването на отоплителния сезон изненадващите акции и дежурствата на двусменен режим на територията на Югозападното държавно предприятие ще се активизират.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини