Заради сушата въвеждат режим на водата в Попови ливади

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев
Община Гоце Делчев уведомява, че поради продължителното засушаване и липсата на достатъчно вода в резервоара, считано от 05.08.2021 г. /четвъртък/, се въвежда режим за ползването на вода за питейни и битови нужди в село Попови ливади.
 
Водоподаването ще бъде спирано във времето от 22.00 часа до 06.00 часа всеки ден, докато се нормализира водозахранването в резервоара.
 
"Обръщаме се с молба към всички собственици на имоти и гости в село Попови ливади ползвайте водата разумно само за питейни и битови нужди! Не я използвайте за поливане", призоваха от ръководството на Община Гоце Делчев. 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини