„Гората.бг” с дарителска кампания за близките на загиналите горски служители

„Гората.бг” с дарителска кампания за близките на загиналите горски служители

„Гората.бг” инициира дарителска кампания, която да събере средства за близките на двамата загинали вчера в пожара край санданското село Петрово горски служители и за ранения им колега, който е на лечение в столичната клиника „Пирогов”. Можете да дарите по банков път, с карта, PayPal тук: http://gorata.bg/kak-da-pomogna, с основание "В ПОДКРЕПА НА ГЕРОИТЕ".

Ще стартира дебат за облеклата, личните защитни средства, инструменти за гасене и обученията, които преминават хората от системата на горите, а и всички участващи в пожари.

„Ще помогнем като организация и директно с такива средства. Ще стартираме подписка, която ще внесем в МС и НС, за закупуване на авиационна и друга техника, както средства за ефективно гасене на горски и полски пожари, с която да се спасят хиляди декари гори и много животи”, съобщиха от „Гората.бг”.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини