117 сигнала заради жегите са подадени на 112

Снимка:iStock
Снимка:iStock

Общо 117 сигнала са получени на спешния телефон в цялата страна за припаднали и колабирали хора вследствие на жегите. Това съобщиха от МВР пред Агенция „Фокус“. Данните са на Националната система 112 и обхващат периода от 8.00 ч. до 15.45 ч.

Най-много са сигналите в София и Бургас, където регистрираните са 15. В Стара Загора има 11, във Варна - 10, Враца – 8. Има градове в страната, в които изобщо няма спешни обаждания. Не са регистрирани такива вследствие на топлото време в Габрово, Кърджали, Разград и Търговище. От Националната система 112 обобщават, че сигналите не са повече от минали години, в които са обявявани горещини.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини