Кампания на АУБ спечели първа награда в силна конкуренция

Кампания на АУБ спечели първа награда в силна конкуренция

Кампанията на Американския университет в България под мотото „IMAGINE” бе удостоена с Първа награда в категорията „Комуникационен проект за продукт или услуга“ (кампания за изграждане на общности) на годишните отличия PR Приз на Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО). Отличието бе връчено на церемония вчера.

„IMAGINE” се пребори със сериозна конкуренция в най-трудната категория, в която се откроиха стойностни кампании за продукти и услуги на IKEA, Lidl, Kaufland, Пощенска банка, Samsung и др.   

Това е кампания на АУБ и комуникационна агенция „Interpartners”. Тя допринася за изграждането на глобална общност на престижното висше училище, като избира за свои главни герои реални студенти и техния път на себеоткриване. Силно присъствие в нея намират и завършилите АУБ и техните истински истории на успеха. "IMAGINE" e продължение на тригодишната кампания Smartversity, отново осъществена с Interpartners, която доведе до 56% ръст в броя на постъпилите български студенти. С "IMAGINE" агенцията и АУБ надградиха този успех, като превърнаха в посланици студенти от различни краища на света и дадоха глас на най-смелите им мечти.

„Радостта ни е голяма, защото спечелихме в конкуренцията на много силни предложения. В последните пет години Американският университет в България в екип с Interpartners промени из основи комуникацията си, като изгради автентичен и много привлекателен образ на своята страхотна общност от студенти, преподаватели и завършили. IMAGINE е кампания за това как една уникална университетска среда може да вдъхновява младите хора да откриват себе си и да променят света“, сподели Албена Кехайова от отдел „Комуникации и маркетинг“ в АУБ.

Кампанията "IMAGINE" продължава и тази година с обновени послания и инициативи. Сега тя съвпада с отбелязването на 30-ата годишнина на Американския университет в България, който е водещо висше училище в региона и с успех положи традицията на американската система liberal arts тук.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини