Полицията вдигна КПП-та, проверява всички коли в Разлог след обира на офис на Изипей

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

Полиция и жандармерия са на крак след дръзкия воръжен обир на офис на Изипей в град Разлог. Нападението стана днес по обяд. Двама мъже с пистолет в ръка нахлули в офиса, който се намира при болницата в града. Заплашили касиера и му наредили да предаде всички пари от касата. Той отказал, след което крадците сами отворили касата и взели наличния оборот, който е бил около 5000 лева.

„Полицията направи няколко КПП-та, с който обхвана целия район на града. Проверяват се всички влизащи и излизащи автомобили. Надявам се извършителите да бъдат заловени скоро. Най-важното е, че няма пострадали при престъплението”, коментира кметът на община Разлог – Крсимир Герчев.

Органите на реда вече са иззели и охранителните камери в близост до местопроизшествието. Очаква се благодарение на записите да бъде установена самоличността на дръзките бандити, обрали офиса на Изипей в град Разлог. Самият касиер, според който нападателите не са били маскирани, е дал описание на извършителите. На помощ на полицията тук са се притекли сили на жандармарията от Пиринско. КПП-та най-вероятно ще останат да функционират и през следващите часове, докато не бъдат заловени извършителите на престъпното деяние.  

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини