В Петрич отменят тържествата за Деня на детето

Снимка: Община Петрич
Снимка: Община Петрич
Кметът на Петрич - Димитър Бръчков, издаде заповед за отмяна на честванията за Деня на детето. Причината е смъртта на Самуил кацаров, който издъхна след зверски побой пред денонощен магазин в южния град.
 
„Едно дете остана без баща, за него 1 юни няма да е празник. Нашата съпричастност е нужна в този тежък момент, подкрепата ни също. Вярвам, че жителите на общината ще приемат решението, което взимам сега за отмяна на честването“, коментира градоначалникът.

Детето на Самуил Кацарски е възпитаник на Общински детски комплекс – съорганизатор на честването за Деня на детето. Мъжът почина от тежки травми след нанесен побой. Ръководството на община Петрич изказва съболезнования на семейството на Самуил Кацарски и осъжда жестокостта и убийствената агресия.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини