Грамоти за отличниците в Разложката професионална гимназия за 24-ти май

Снимки: Община Разлог
Снимки: Община Разлог

Всяка година 24 май идва с блясъка на своята тържественост. Това е денят на буквите, на просветата, на духа. В Разложката професионална гимназия ,,Н.Стойчев" празникът започна в радостна атмосфера, с изключително вълнение и оживление. Г- жа Пенева, директор на училището, поздрави учители, родители, както и абитуриентите по случай Деня на просветата и културата. Тя връчи и грамоти за отличен успех, както и грамоти на ученици за активно участие в училищния живот.

По традиция дванадесетокласниците предадоха знамето на училището на новите знаменосци, които трябва да го съхранят. Ученици от 8-и и 10-и клас отправиха своя искрен поздрав към учителите и абитуриентите. Учителите изпратиха зрелостниците на училището с пожелания за успехи, да преодоляват трудностите и никога да не забравят своето училище.

След тържественото изпращане на абитуриентите в РПГ „ Н. Стойчев“ учители организираха спортен полуден на учениците от 8-и, 9-и и 10-и клас. За учениците от осмите класове бе организиран поход до панорамна алея Стъпалата, а останалите ученици премериха сили на волейболното игрище във физкултурния салон на гимназията. Инициативата за организирането и провеждането на спортни дейности в училище бе с подкрепата на г-жа Пенева, директор на гимназията. Основна цел на учителите бе да покажат на учениците, че спортуването поддържа тялото здраво.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини