Навръх 24 май младежи от ПП Има такъв народ подариха книги на десетки благоевградчани

Снимки: Пресцентър
Снимки: Пресцентър
Младите хора от ПП "Има такъв народ" в Благоевград превърнаха днешния празник в още по-цветен и вдъхновяващ. Тази сутрин те зарадваха десетки благоевградчани като им подариха книги на велики български автори. По този начин те отбелязаха Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност - 24 май.
 
"Беше огромна радост да споделим празника с всички, които обичат българската литература. Честит празник! Честит празник, Благоевград!", заявиха младите хора.
 
Подаряването на книги пред МОЛ Ларго в Благоевград се оказа най-подходящата инициатива за днешния празник. Цяла сутрин пред импровизирания книжен щанд имаше опашка от хора, които обичат да четат и за които книгата е най-добрият подарък. 
 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини