Един ден на детето не е достатъчен! Драматичен театър-Благоевград със специална програма за 1 юни

Снимки: Пресцентър
Снимки: Пресцентър

По случай Международния ден на детето – 1-ви юни Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград е подготвил специална програма за всички малки театрални любители и техните родители.

Честването на детския празник започва в драматичния театър още в петък – 28.05.2021 г., когато от 18:00 часа ще се изиграе спектакълът „Летящата принцеса по приказката на Джордж Макдоналд. Пиесата разказва завладяващата история за принцеса Росарио, която е омагьосана от злата вещица Моргана и е принудена да лети, без да може да стъпва по земята. Дали заклинанието ще бъде развалено ще можете да разберете и на 29.05.2021 г. (събота) от 11:00 часа на сцената на театъра.

Детските спектакли в Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград продължават и в неделя и понеделник – 30 и 31 май, когато от 11:00 и от 18:00 часа детските зрители и техните родители ще могат да гледат една от любимите приказни истории за силата на истинската любов – „Красавицата и Звяра“.

Билети за всички представления на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград могат да бъдат резервирани на телефон 0879 523 729 или закупени на място – от касата на театъра, или онлайн, чрез платформата entase на: https://www.entase.bg/dt.blagoevgrad/. Цена на билетите – 5,00 лв.

На първи юни Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград ще се включи в специалната програма, организирана от Община Благоевград със спектаклите „Пинокио“ и „Мечтата на духчето“.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини