Румен Радев: Трябва да се провери всеки сигнал за подслушване

Румен Радев: Трябва да се провери всеки сигнал за подслушване

Всеки сигнал за подслушванията трябва да бъде проверен. Въпросът е, че същите хора, които организират и провеждат тези подслушвания, трябва да проверяват самите себе си. Заради това се налагат кадрови промени”. Това заяви президентът Румен Радев пред зала "България" в София. Държавният глава коментира и твърденията на ГЕРБ, че атаките срещу службите са заради разбита руска шпионска мрежа.

"Къде бяха критиците, когато тяхното правителство, което отговаряше за организацията и контрола на защита на класифицираната информация, допусна не един, а пет български офицери, да бъдат пробити от чужди служби. Защо беше мълчанието им за 3 млрд. лева за „Турски поток”. 10 години премиерът Борисов забатачи безнадежно интеркоректора в Гърция и сега нямаме диверсификация. Защо мълчаха, когато към тях постъпваше информация за 10 милиона, изтеглени кеш от Васил Божков", попита Радев.  

"Миналото лято постави членовете и остриетата на ГЕРБ пред дилема - да спасят себе си и партията, като се разграничат от компрометирания си премиер или да го бранят с телата си и да пропаднат в бездната на неговия морален позор", каза още държавният глава.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини