Камион помете четири коли в Градево, загина един от шофьорите

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

Тежка катастрофа отне човешки живот на пътя в симитлийското село Градево след меле между камион и четири леки автомобила. Сигнал за инцидента е получен около 17:53 часа днес.

По първоначална информация на път II-19 между с. Градево и местността Предел е станало ПТП между товарен автомобил и четири леки автомобила. Починал е 32-годишен мъж, който е управлявал един от леките автомобили.

Движението в района се регулира от полицейските служители на място. Работата по случая продължава. Изясняват се причините за поредната кървава катастрофа в Пиринско. Предсто и разчистването на трасето от пострадалите в ПТП-то коли.  

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини