Конкурс за великденска украса разпалва въображението на малки и големи в община Струмяни

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

Конкурс „Великденска декорация” огранизира Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Струмяни. В надпреварата могат да участват всички местни жители, няма никакви възрастови ограничения. Малки и големи трябва да сътворят красиви украси с помощна на своето въображение и своите умения. Имат право да участват в конкурса с най-много 3 изделия, като използваните материали и техника са по избор. Към всяко творение е необходимо да има следната информация: трите имена на участника, възрастта, ако е ученик – в кой клас е, населено място, адрес и телефонен номер.

Класирането ще е в четири възрастови групи. В първа са децата от детските градини и предучилищните групи, във втора са децата от 7 до 14 години а в трета са тийнейджърите от 15 до 18 години, а в четвъртата са всички, които са над 18 години. На най-добрите автори в конкурса ще бъдат връчени грамоти и предметни награди. Творбите обаче няма да бъдат връщани, тъй като с тях ще се подреди празнична великденска изложба на 29 април на площад „7-ми април” №1, пред сградата на Община Струмяни. По-късно ще се проведе и благотворителен базар. Всеки, който желае да участва, трябва да предаде своята великденска декорация от 12 до 26 апри в Общинска администрация-Струмяни.    

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини