Усмихнете се, започва затопляне, пролетта се връща

Усмихнете се, започва затопляне, пролетта се връща

Днес времето ще е слънчево. След обяд над източната половина от страната ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места ще превали слаб дъжд. Вятърът ще се ориентира от север, ще бъде слаб, в Източна България – до умерен. До вечерта ще отслабне, а на места и ще стихне. Максималните температури ще са между 8° и 13°.

В планините ще бъде предимно слънчево, с временни увеличения на облачност. В следобедните часове, но само на изолирани места, ще превали слаб сняг. Ще духа умерен до силен вятър от северната четвърт, но след обяд ще отслабне. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 2°, на 2000 метра ще е около минус 6°.

Край морето също ще бъде слънчево, след обяд ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места ще превали слабо. Ще духа до умерен северен вятър, който привечер ще отслабне. Максималните температури ще са между 8° и 11°. Вълнението на морето ще е 1 – 2 бала. Температурата на морската вода е 8° – 9°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини