Василиса Павлова за уволнението си: За съжаление в живота всичко е политика

Василиса Павлова за уволнението си: За съжаление в живота всичко е политика
Василиса Павлова, снимка: Фейсбук
За съжаление в живота всичко е политика. Така Василиса Павлова коментира новината, че днес бе освободена от поста на заместник-кмет по културата и хуманитарните дейности в Община Благоевград.
 
"За мен е много важно човек да оцени, каквото и да му струва това, какво е да си свободен, независим, търсещ, непримирим, отстояващ позиции, защитаващ хора и каузи. Защото само така мога да се погледна в огледалото и да ви гледам в очите. Винаги съм го правила не по задължение, а със сърце и резултатът го виждах в греещите ви очи и усмивките, с които ме посрещахте…", написа в личния си профил тя и допълва: "Когато се затваря една врата във Вселената, се отварят други...И както казва Мечо Пух: Мрачен ден?… Значи е време да се посмееш с приятели!
По-рано днес стана ясно, че Василиса Павлова е освободена от длъжността заместник-кмет по културата. От Община Благоевград не посочват мотиви за уволнението. Вече бившият заместник-кмет се впусна и в предизборната надпревара - тя бе в листата на "Демократична България" и получи 112 преференции.
 
Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини