Слави Трифонов към избирателите: Вие сте победителите днес!

Слави Трифонов
Слави Трифонов

Слави Трифонов, лидер на ПП „Има такъв народ”, е със симптоми на коронавирус и си прави всички необходими изследвания. Тъй като личната отговорност го изисква, съвсем логично съм се самоизолирал. Това написа шоуменът и политически водач в личния си профил във фейсбук.

„Но това не е важно. Важно е това, което се случи днес. Важно е това, което вие направихте днес. Ако сте си задавали въпроса как изглежда суверенът, ето така изглежда.

Обикновено след изборите всички партии се обявяват за победители. Днес победителите сте вие! Вие си поискахте властта и промяната е неизбежна”, категоричен е Слави Трифонов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини