Премахват опасни дървета и кастрят клони в Сандански

Снимки: Община Сандански
Снимки: Община Сандански

Тази седмица Общинското звно „Озеленяване“ започна дейности по премахване и кастрене на опасни дървета, които могат да създадат предпоставка за инциденти. Дейностите по почистването се извършват след предварителен оглед, оценка и маркиране на дърветата, които са болни и изсъхнали и създават потенциална опасност за жителите и гоститe на град Сандански.

Районите, в които ще се извършват дейностите по почистване и кастрене са на булевард „Свобода“; както и в района срещу входа на „Кауфланд”.

Периодично, с цел обновяване и обогатяване на дървесните видове, община Сандански залесява нови дървета, които всички санданчани трябва да пазят и ценят. Кампанията по залесяване започна в началото на този месец.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини