Кирил Котев: Ще работя за създаване на икономически зони и развитие на туризма

Кирил Котев, снимка: Фейсбук
Кирил Котев, снимка: Фейсбук

Доверие се печели с ясни цели и план за постигането им. Смятам, че така избирателите могат най-добре да проследят работата на своите политически представители и да очакват отчет за свършеното. Това написа във Фейсбук страницата си кандидат-депутатът от ПП „Републиканци за България” – Кирил Котев, който е бивш кмет на община Сандански.  

За него това е правилният начин на работа. И затова винаги е давал отчет за свършената работа. Така ще бъде и в тази предизборна кампания, в която ще продължи да следва принципите си. И да разкрива целите си.

Ето кои са важните задачи, по които ще работи Кирил Котев:

1.Преодоляване на последствията от пандемията и създаване на условия за социално-икономическо развитие е една от най-належащите стратегии, към които да насочим усилия.

2. Икономика: София трябва да бъде отделена от район Югозападен, обособяване на подходящи терени за икономически зони, определяне на приоритетни отрасли в отделните региони.

3. Земеделие: електронно отчитане и намаляване на бюрокрацията, улеснен достъп до програмите.

4. Туризъм: достъп до дългосрочни безлихвени кредити за туристическия бранш, обучение на персонала, популяризиране на дестинациите със стратегии, изградени от истински професионалисти, помощ за туроператорите, създаването на регионални маршрути

5. Здравеопазване: мобилни медицински кабинети и пътуващи по населените места медици.

6 Развитие на градска среда: неприкосновеност на зелените площи и обособяване на нови кътове за отдих и релакс.  

 

*Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини