За хората с големи сърца: Министерството на труда награди социални работници от община Струмяни

За хората с големи сърца: Министерството на труда награди социални работници от община Струмяни
Снимки: Община Струмяни
Социални работници от община Струмяни бяха наградени по случай Световния ден на социалния работник.
 
Министерството на труда и социалната политика номинира и отличи с грамота двама служители в социални институции от община Струмяни навръх професионални им празник. Със своите знания, умения, труд, лични и професионални качества, те доказват ежедневно, че професията „социален работник“ е призвание, дадено на малцина.
Да помагаш и да даряваш надежда и подкрепа е важна задача. Това е трудното ежедневие на социалния работник. Това е мисия, определена за хора с „големи сърца“, похвалиха ги и от Общинска администрация.
 
Тази година отличените специалисти от Министерство на труда и социалната политика в община Струмяни в категория „социален работник – услуги за пълнолетни лица“ са:
Мария Парангелска - социален работник в „Дом за пълнолетни лица с психични разстройства“ - село Раздол, и Костадин Котев - социален работник в „Защитени жилища за лица с умствени и психически разстройства“ - село Раздол, община Струмяни.
 
"Благодарим на вас и на вашите колеги за професионализма и усърдието, които влагате ежедневно в обслужването на потребителите в социалните услуги в община Струмяни. Сърдечно пожелаваме - здраве, лично щастие, сили и енергия, за да можете със същата всеотдайност да следвате пътя на тази благородна и хуманна професия", пожела кметът на община Струмяни Емил Илиев.
Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини