Момче от Краище с черепно-мозъчна травма след каскада с велосипед

Снимка: Dariknews.bg, архив
Снимка: Dariknews.bg, архив

14-годишно момче от село Краище, община Белица, е прието в Пирогов с тежка черепно-мозъчна травма.

Ахмед С. е пострадал след каскада с велосипед в събота следобед. До инцидента се стигнало, след като тийнейджърът решил да се прави на каскадьор и се качил с колелото си на платформата на багер и започнал да прави скокове.

При една от демонстрациите обаче паднал лошо и си ударил главата. Пострадалото момче веднага е транспортирано в болницата в Разлог, после в благоевградската болница, а от там е насочен към Клиниката по неврохирургия в Пирогов.

Това е трети инцидент с дете от началото на този месец в Пиринско. Първо пострада 7-годишно момиче, което полетя от около два метра височина след като падна от мост на въжения парк в Благоевград. Преди дни 10-годишно момченце падна от фитнес уред в Сандански. Сега се случи и нелепото падане на Ахмед от Краище.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини