Студен вятър нахлува в страната, температурите падат

Студен вятър нахлува в страната, температурите падат

Днес от север-северозапад ще продължи да нахлува студен въздух. След временно разкъсване на облачността от запад бързо ще се заоблачи и по-късно след обяд в Западна България ще завали сняг. Вятърът от северозапад отново ще се усили, ще е умерен и временно силен. Максималните температури ще са между 0° и 5°.

Над планините преди обяд ще има временни разкъсвания на облачността и повече слънце. След обяд от запад облачността бързо ще вплътни и в масивите от Западна България ще завали сняг. Ще духа силен, по билата и бурен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около минус 4°, на 2000 метра – около минус 11°.

Над Черноморието след временно намаление на облачността преди обяд, след обяд от запад тя отново ще се увеличи и вплътни, но все още без валежи. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималните температури на въздуха - 3°-6°. Температурата на морската вода - 9°-10°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини