Полена надви Тотнъм на футболен турнир в Симитли и дари част от наградата за лечението на млада жена

Снимки: Община Симитли
Снимки: Община Симитли

За трета поредна година отборът на „Полена” от едноименното село е големият победител в традиционния коледен турнир по футбол в Симитли, организиран в памет на спортния деятел Иван Янчев. Кметът на общината - Апостол Апостолов, който е създател на турнира и синът на Иван Янчев - Боби Янчев, връчиха купите и наградите за призьорите.

Във финалния двубой тимът на „Полена” се наложи над отбора на „Тотнъм” и заслужи голямата купа. На трето място се класира отборът на „Жълта подводница”. Финалната среща бе ръководена от съдиите Георги Стоянов и Васил Бухов.

 За най-добър вратар бе избран стражът на победителите - Филип Димитров, Антонио Андонов от „Тотнъм” е най-добрият защитник, Николай Хаджиниколов от отбора на „Мехомия” грабна приза за голмайстор на турнира. Николай Демиров от отбора на „Собрата” бе награден за най-добър нападател. Китан Василев от отбора на „Жълта подводница” получи приза за най-полезен играч. Специална награда за цялостен принос в турнира бе връчена на кмета на Полена, който играе в тима - Веселин Топузов.

 Кметът Апостолов благодари на всички участници и отбеляза, че желанието му е турнирът да става все по-мащабен. Отборът на Полена дари средства от наградата си в турнира на младата Галя от с. Черниче, която е с диагноза „Множествена склероза” и се нуждае от 45 000 евро за лечение в Русия.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини