Осем автомобила горяха тази нощ в Благоевград

Снимка: Pirinsko.com
Снимка: Pirinsko.com

Седем автомобила горяха тази нощ в благоевградския кв. „Еленово“. Пожарът е тръгнал от лек автомобил марка „Сеат“, но силният вятър ускорил огъня и запалил и другите шест автомобила паркирани един до друг срещу блок №70 в областния град.

Сигнал за пожара е подаден на тел. 112 около 2:00 часа.

Нанесени са следните щети: лек автомобил „Фолксваген Голф“, лек автомобил „Форд Фиеста“ и лек автомобил  „Форд Мондео“ са с изгорял салон и багажно отделение, лек автомобил „Фолксваген Поло“ е с изгорели леви врати, ляв стоп, гума и обгоряла боя, лек автомобил „Пежо“ е с унищожени фар и предна броня, лек автомобил „Сеат Ибиса“ е с унищожен двигателен отсек, лек автомобил „Киа Спортидж“ и лек автомобил „Хюндай Галопер“ са с унищожен салон и двигателен отсек, каравана е с унищожено ляво стъкло.

Причините за пожара и стойността на нанесените щети са в процес на установяване.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини