Пожар и гъсти облаци дим затрудняват движението край Сандански

Снимка: БНР, архив
Снимка: БНР, архив

Пожар затруднява движението на главен път Е-79. Запалени сухи треви и храсти предизвикаха димна завеса в участъка между село Струмяни и Сандански.

Сигналът за цапалените стърнища е подаден около 13 часа. На място веднага са пристигнали два екипа на РС ПБЗН.

„Няма опасност огънят да достигне до шосето за Гърция. Колегите са на терен и работят по потушаването на пламъците. Не се налага да пращаме допълнителни екипи", увери началникът на областната пожарна служба Георги Пармаков.

Гъстият дим от пожара се пренесе над международния път и дори и в момента затруднява движението. Веднага Областно пътно управление – Благоевград и КАТ предприеха действия за регулирането на трафика в пътния участък между Струмяни и Сандански.

Пътни полицаи призоваха водачите да шофират с повишено внимание в този участък.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини