16 отбора мерят сили на футболен турнир в Симитли без публика

Снимки: Община Симитли
Снимки: Община Симитли

Традиционният коледен турнир по футбол в град Симитли вече стартира. Шестнадесет отборa се включиха тази година в надпреварата на малки врати, която се организира всяка година от Общината в памет на бившия спортен деятел Иван Янчев. В битката за първото място се пуснаха не само местни тимове, но и отбори от Пиринския край.

16-те отбора са разпределени в две групи по 8. В груповите фази регламентът на играта е всеки срещу всеки. Срещите се играят в град Симитли на двете игрища с изкуствено покритие, които са до градския стадион.  Празничното надиграване по футбол ще продължи до 29-и декември, когато е големият финал.

Коледният турнир се провежда по инициатива и под патронажа на общинския кмет Апостол Апостолов. Няма публика на турнира на турнира днес. Коледното надиграване по футбол се провежда без публика и при спазване на всички противоепидемични мерки.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини