Депутатът Александър Мацурев: Банско е сред най-безопасните места за почивка и спорт!

Александър Мацурев
Александър Мацурев

Банско е едно от най-безопасните места за почивка и спорт, след като туристическият бранш направи сериозни инвестиции, за да се спазват противоепидемичните мерки. Това заяви народният представител от ГЕРБ и общински ръководител на партията в Банско Александър Мацурев след старта на зимния сезон в курортния град. Според него Банско предлага перфектни условия за ски със своите 4 лифта и 7 писти, които са в пълна готовност да посрещат туристи

„Ски съоръженията се дезинфекцират редовно, в гардеробите се допускат до 15 души, измерва се температурата на ски групите, а в закритите помещения всички ще носят маски”, увери народният представител.

Александър Мацурев е категоричен, че хотелите следват всички утвърдени предписания за дезинфекция, а спазването на тези мерки носи на страната ни зеления печат за безопасност и хигиена, издаден от Световния съвет за пътувания и туризъм.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини