Сатовча се мобилизира - събира капачки за закупуване на детски линейки

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

Община Сатовча организира масово събиране на пластмасови капачки в помощ на организираната от Благотворителната организация „Капачки за бъдеще“ инициатива. Кампанията е за набиране на средства за осигуряване на специализирана линейка за всеки от регионалните центрове с неонатология клас 3, или така наречените детски линейки.

Всички капачки, събрани в металните сърца на територията на общината, а и от всеки един от жителите, могат да бъдат предавани до 17:00 часа на 6-и ноември (петък) в сградата на Общинска администрация-Сатовча. След това събраните количества ще бъдат транспортирани до складовете на Благотворителната организация „Капачки за бъдеще“.

Кметът Арбен Мименов призова всеки един от жителите на общината да е съпричастен с инициативата и Сатовча да даде своя принос в реализирането на благородната кауза.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини