Ученици в Долно Осеново почистиха и направиха по-зелен двора на училището

Снимки: Община Симитли
Снимки: Община Симитли

Масирана кампания, целяща опазване на училищния двор, поддържане на чисти класни стаи и приветлива обстановка в родното училище, започнаха учениците от Обединено училище "Св. Паисий Хилендарски" в симитлийското село Долно Осеново.  

Подкрепяни от своите учители, учениците от всички класове почистиха двора. Табели с апели като " Пази чисто", "Кошът за боклук не е опасен, използвай го", " Пази моето училище, защото то е и твое" бяха сложени в зелените площи и около кътовете за сядане.

Кампанията е част от училищната инициатива "Бъдете промяната, която всички Вие искате". Целта е месец октомври да премине под този слоган, за да възпитаме отговорно и граждански ориентирано поколение. Лесно е да разрушим, трудно е да поддържаме вече изграденото, споделят ученици и учители.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини