И в Петрич свикват кризисния щаб заради COVID-19, обмислят нови ограничения

Снимка: Община Петрич
Снимка: Община Петрич
Заради усложняващата се обстановка през последните дни, ситуацията в база Петрич на МБАЛ „Югозападна болница“ ООД и нарастващият брой на новорегистрираните случаи на заразени с Ковид 19, кметът на общината и председател на Общинския оперативен щаб Димитър Бръчков свиква днес извънредно заседание на Щаба.
 
На него ще се обсъди предложението за ОТМЯНА на всички прояви, свързани с отбелязването на трите исторически годишнини в Петрич. Ще бъдат набелязани и други неотложни мерки за реакция в динамичната ситуация сега.
 
В дневния ред влиза и предложение за ЗАБРАНА за провеждането на масови семейни тържества на закрито (сватби, кръщенета и други), ще бъдат обсъдени приетите препоръки от Областния оперативен щаб.
 
Община Петрич се обръща към всички жители с апел: Нека проявим отговорност и да пазим себе си и околните, защото така ще помогнем на лекарите да се справят с овладяването на ситуацията, ще предпазим и тяхното здраве! Носенето на предпазни маски, физическата дистанция и избягването на събирания ще намали предпоставките за заразяване с коронавирус.
 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини