„Магията на изкуствата“ дава старт на Националния студентски фестивал в ЮЗУ

Магията на изкуствата  дава старт на Националния студентски фестивал в ЮЗУ

Националният студентски фестивал на изкуствата, организиран от Факултета по изкуствата към Югозападния университет „Неофит Рилски“, ще бъде открит на 19 октомври. Превърналият се в традиция студентски форум ще стартира в 18:00 ч. в зала „УСЕТ“ (Учебен корпус № 8) със забавен шоу спектакъл „Магията на изкуствата“.

Фестивалът дава възможност на студенти от цялата страна да покажат своя талант и творчество във всички области на изкуството – кино, театър, музика, танци, изобразително изкуство, мода и др.

Програмата на фестивала и тази година е изключително разнообразна. Тя включва изложби, театрални и танцови спектакли, музикални конкурси, фотоизложби, модно ревю и много други изненади за публиката, подготвени от талантливи студенти от цяла България и техните преподаватели.

Поради усложнената епидемична обстановка, част от събитията ще се проведат онлайн, те ще бъдат излъчени в YouTube канала на университета: https://www.youtube.com/user/SWUBG. Пълната програма на фестивала можете да видите на сайта на Югозападния университет „Неофит Рилски“ – www.swu.bg.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини