Откриха канабис в студентско общежитие в Благоевград

Откриха канабис в студентско общежитие в Благоевград

Откриха дрога в студентско общежитие в Благоевград. Това се е случило на 9 октомври по време на специализирана полицейска операция по линия на противодействие на престъпления свързани с наркотици в учебните заведения и около тях.

В района на учебно заведение в гр. Петрич е извършена проверка на 26-годишен от града, у когото е намерена и иззета около 1,38 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис. При последваща проверка на жилище, обитавано от него са намерени и иззети електронна везна и около 9,10 грама канабис. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа.

На същата дата в стая на студентско общежитие в гр. Благоевград, от полицейски служители на 01 РУ-Благоевград е задържан 20-годишен от гр. Перник, у когото е намерено и иззето пликче, съдържащо около 0,33 грама суха, тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис.

В хода на специализираната операция, на 10.10.2020 г. около 21:00 часа в двора на учебно заведение в с. Корница, общ. Гоце Делчев, от полицейски служители на РУ- Гоце Делчев са задържани двама мъже на 19 и 25 години от селото. У 25-годишния са намерени и иззети  около 0,63 грама амфетамин и около 0,13 грама канабис, а у 19-годишния - 0,43 грама марихуана.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини