ВиК - Благоевград въвежда електронно фактуриране

ВиК - Благоевград въвежда електронно фактуриране
Водоснабдяване и канализация ЕООД въвежда електронно фактуриране, което ще предоставя възможности всеки клиенти да се информира за възникнали задължения, да подава самоотчети и да следи графика за отчитане. За тази цел е необходима само регистрация. Ето как най-лесно може да стане това: 
 
Ако Вие сте юридическо лице, регистрацията в https://vik-blagoevgrad.e-inv.bg/login ще Ви позволи да наблюдавате всичките си партиди, както и да предоставите достъп на Вашия счетоводител до тях.
При регистрация Вие можете да:
✅Изтеглите на всички издадени финансови документи в PDF. Това включва месечните фактури, дебитни и кредитни известия, авансови фактури или разписки за лихва.
✅Проследявате на всички направени плащания, като е видимо мястото и дата на плащане.
✅Подавате на самоотчет: Системата Ви позволява да подадете електронно Вашия самоотчет, както и да се информирате за неговия статус, както и за причината, ако той не е приет от оператора.
✅Получавате известия за издаден нов финансов документ.
✅Получавате известие, с което Ви се напомня, че имате неплатена фактура, която е вече с изтекъл срок на плащане.
✅Възможност за „наблюдаване“ на партиди на трети лица, които са роднини. Така само с една регистрация Вие можете да присъедините към своя профил и други абонати, без да се налага да правите още няколко регистрации.
????За регистрация, може да сканирате QR кода от публикацията или да посетите https://vik-blagoevgrad.e-inv.bg/login
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини