Фурорът на Звездите на театъра продължи и във втората вечер на сцената в Разлог

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог
Фестивалът "Звездите на театъра" с фурор и във втората вечер на сцената в Разлог. Пълен салон и бурни аплодисменти имаше снощи за актьорите Нона Йотова и Деян Ангелов
Над 500 души горещо аплодираха "Влюбена, сгодена, изчезнала" - постановка на Театър 199 "Валентин Стойчев", и великолепното изпълнение на артистите.
 
Героинята на Нона Йотова накара публиката да премине с нея и да се раздели с илюзиите за мечтания принц и безметежната любов. Да потърси убежище в детството си, където е била скрита цялата й жизнена сила и вяра в магичното, за да направи рефлексия на живота си и да проумее, че най-важното за една връзка е комуникацията. Умение, което в днешния пренаситен от информация и виртуални връзки свят, е реално заплашено от изчезване. Но...
Краят е щастлив. Любовта съществува.
 
Бурни аплодисменти и към артистите се присъедини режисьорката Елена Панайотова, за да получат всички и цветя от кмета на община Разлог Красимир Герчев и председателя на Общински съвет Иван Димитров, от читалище Банско, от Ирина Крънчева.
И песен - подарък от живите човешки съкровища на ЮНЕСКО - Добърските баби, които бяха част от публиката и на специално организираната среща след представлението на чаша шампанско с автограф с артистичния екип.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини